Foredrag- forår


Foredrag – forår 2019

Her i foråret laver jeg en række foredrag i Odense og hos Livsstjernen.dk v.Vibeke Poulsen, Rudmevej 40, Herringe, 5750 Ringe

Alle foredrag er Kl. 18.30 -20.30 og koster 125,- incl. kaffe/te og snacks. Tilmelding Odense, kan ske via onlinebooking, tilmelding Livsstjernen, foregår direkte til Vibeke på mobil: 5151 5716

 ”Allergi, følelser og kinesiologi”

21.5. Herringe

2.5. Odense

Kinesiologi arbejder på alle planer, så i sammenhængen allergi, fordøjelse og immunforsvar, kan man tale om hvordan man mentalt og følelsesmæssigt fordøjer livet. I rigtig mange tilfælde har en allergi rod i en følelsesmæssig oplevelse, der kan ligge helt tilbage til barndommen.

Denne aften får du en introduktion til kinesiologi og viden om, hvordan følelser kan indvirke på dig fysisk, samtidig lærer du energiøvelser, der kan styrke dit immunforsvar. Hvis du har mistanke til en intolerance i forhold til fødevarer eller gerne vil finde de rigtige kosttilskud for dig, så lærer du også en simpel måde at teste på selv, som gør dig i stand til at vælge det rigtige for både dig og din familie. Et aktivt foredrag, hvor du får noget med hjem, at arbejde videre på.

 

Tilmelding

”Bachs blomsterremedier – en støtte til dit følelsesliv”

27.3. Herringe

24.4. Odense

Systemet består af 38 enkeltremedier og nødhjælpsremediet Rescue, som er mest kendt.

Hvert remedie repræsenter en følelse, så som jalousi, ensomhed, angst, håbløshed, uro m.m., følelser som alle kender til, men som til tider og i bestemte faser i livet, pludselig overskygger glæden ved livet. Remedierne hjælper med at finde de positive aspekter frem igen fx bliver angst til mod og tryghed.

Denne aften vil der være fokus på børn i deres forandringsfaser: fra børnehave til skole og pubertet. Her er det ofte et spørgsmål om selvværd og selvtillid, forandringer i kroppen, angst for adskillelse m.m.

Der er ingen bivirkninger ved at bruge remedierne og de kan anvendes som supplement til anden behandling.

Der gives denne aften en introduktion til Bachs blomsterremedier, manden og historien bag, samt gennemgang af relevante remedier og deres anvendelse. Det er muligt efterfølgende at købe Rescue til 15% under butikspris og bestille en konsultation med 20% rabat.

Tilmelding

 ”Støt din sundhed med æteriske olier” 50,-

2.4. Odense

8.5. Herringe

Æteriske olier har været kendt og anvendt i mere end 2000 år. De anvendes som dufte/parfumer og i sundhedsfremmende øjemed.

Disse olier er 100% rene og kan derfor i de fleste tilfælde indtages, påsmøres huden og indåndes uden ubehag og allergiske reaktioner.

Aftenen indledes med en kort meditation, hvor 3 af olierne anvendes for at styrke kroppen.

Herefter gennemgås de 12 mest populære olier og deres anvendelse og du vil få en prøve med hjem af den olie du synes bedst om. Der vil efterfølgende kunne købes olier, men det skal understreges, at det ikke er et salgsforedrag.

Glæd dig til et velduftende foredrag.

Tilmelding